Cursus meiden Dedemsvaart positief afgerond: “heb nu meer lef en durf, voel me zekerder”

Dat zijn een paar opmerkingen van de meiden dieĀ  eind januari 2013 een basiscursus zelfverdediging-weerbaarheid afgerond hebben op het voortgezet onderwijs de Zeven Linden en het Vechtdalcollege in Dedemsvaart.

Twee groepen meiden hebben enthousiastĀ deelgenomen aan de basiscursus. We hebben aandacht besteed aan fysieke zelfverdediging, maar ook aan onderwerpen als bv hoe omgaan met pesten. Mooi was om te zien, hoe de meiden (12-15 jaar) op een respectvolle manier met elkaar omgingen en ruimte boden aan elkaar om vragen te stellen, meningen te geven en te leren van elkaar! Bij het werken met stootkussens is ook altijd erg mooi om te zien, wat een kracht deze dames hebben en hoe ze hierdoor ook groeien.

Nu op naar het Vechtdal in Hardenberg, waar de volgende basiscursus start, in opdracht van sociaal cultureel werk de Stuw te Hardenberg.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply