Boxmantrainingen gestopt

Na 15 jaar met veel plezier trainingen te hebben gegeven aan verschillende doelgroepen ben ik begin dit gestopt. Ik blijf bereikbaar om vragen te beantwoorden over weerbaarheid en zelfverdediging. info@boxmantrainingen.nl

Dag en bedankt! Lia Boxman

Oktober 2014 start nieuwe cursus zelfverdediging-weerbaarheid vrouwen 18+

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In Zwolle start na de herfstvakantie 2014 een nieuwe basiscursus zelfverdediging-weerbaarheid voor vrouwen.

De cursussen worden gegeven op zaterdagmorgen van 9.00 – 10.30 uur

De kosten bedragen €110,- inclusief materiaal en een reader.

Plaats: Budo Stichting Boot, Assendorperdijk Zwolle

Data basiscursus: 25 oktober, 1, 8, 15, 22, 29 november 2014

 

Hebt u belangstelling, geef dit dan aan via het contactformulier of mail naar info@boxmantrainingen.nl. U krijgt daarna persoonlijk bericht.

 

 

 

MKP 2013-2014

BoxmanTrainingen heeft in samenwerking met Stichting Vechterweerd in de regio Zwolle/Zwartewaterland meerdere weerbaarheidstrainingen gegeven op het basisonderwijs en speciaal onderwijs.

Trots is vooral het gevoel, bij het mogen geven van deze training. Kinderen worden weerbaarder, krijgen meer zelfvertrouwen en staan daardoor sterker in hun schoenen.
De volgende link naar een artikel uit de Zwartewaterkrant van dit voorjaar geeft hiervan een impressie: www.zwartewaterkrant.nl/41331.html

Artikel Swollenaer start nieuwe cursus

Maandag 26 augustus jl. heeft er een artikel gestaan in de Swollenaer over de nieuw te starten cursus zelfverdediging-weerbaarheid.

Wilt u dit nog een nalezen, klik dan op onderstaande link, dan blz 25:

http://www.deswollenaer.nl/scripts/edoris/edoris.dll?tem=DZ_MEDIA_VIEW&doc_id=302&dept_id=9998

Lia Boxman verzorgt intro bij debat in week van het pesten

De Stentor organiseert op 12 september een debat over pesten. Vanuit BoxmanTrainingen zal Lia Boxman de inleiding verzorgen.

Voor meer informatie zie: http://www.destentor.nl/regio/zwolle/stentor-organiseert-debat-tijdens-zwolse-week-tegen-het-pesten-1.3970663.

Boxman Trainingen ism de Stuw Hardenberg

In het jaarverslag van De Stuw te Hardenberg wordt gerefereerd aan de trainingen gegeven door Boxman Trainingen: “Weerbaarheidstraining vergroot weerbaarheid jongere”

http://www.destuw.nl/documents/StuwJaarverslag2012.pdf

 

jaarverslag de Stuw

Cursus meiden Dedemsvaart positief afgerond: “heb nu meer lef en durf, voel me zekerder”

Dat zijn een paar opmerkingen van de meiden die  eind januari 2013 een basiscursus zelfverdediging-weerbaarheid afgerond hebben op het voortgezet onderwijs de Zeven Linden en het Vechtdalcollege in Dedemsvaart.

Twee groepen meiden hebben enthousiast deelgenomen aan de basiscursus. We hebben aandacht besteed aan fysieke zelfverdediging, maar ook aan onderwerpen als bv hoe omgaan met pesten. Mooi was om te zien, hoe de meiden (12-15 jaar) op een respectvolle manier met elkaar omgingen en ruimte boden aan elkaar om vragen te stellen, meningen te geven en te leren van elkaar! Bij het werken met stootkussens is ook altijd erg mooi om te zien, wat een kracht deze dames hebben en hoe ze hierdoor ook groeien.

Nu op naar het Vechtdal in Hardenberg, waar de volgende basiscursus start, in opdracht van sociaal cultureel werk de Stuw te Hardenberg.

Boxman Trainingen in programma Jong van de EO

Op 31-10-12 wordt er aandacht besteed aan de weerbaarheidstrainingen die door Lia Boxman gegeven worden. In JONG gaat Manuel Venderbos langs bij jongeren met een bijzonder verhaal.